Sapa Pagi ISK – “Ikhtiyar”

oleh

Sedulur ISK, Manungso kuwi yo kudu ikhtiyar lan papestene mung gusti pangeran sing moho agung ingkang duweni.

Sanadyan kowe wis ngerti ojo gampang di blak blake marang liyan,  lan senadyan menungso wes duwe yo kudu tetep ikhtiyar ben supoyo tambah duweni maneh.

TRENDING :  Katanya hidup itu seperti roda yang berputar,Lalu bagaimana jika ban di roda tersebut bocor?

Ikhtiyar lan donga kuwi kudu di lakoni ojo gur nadah sarasan.

TRENDING :  #‎isk_info_budaya‬ Sosok Perempuan di Balik Kejayaan Batik Kudus

Donyane wes panas lan angel di jak rembugan mulo kuwi manungso kudu cedhak marang Gusti lan tetep donga kanti jalaran ikhtiyar.

TRENDING :  Sapa Pagi ISK - "Pendidikan Sepanjang Hayat"

Dulur-dulur ISK, pandonga mugio ikhtiyare panjenengan saget kawujud kasile. (Jenar Sarjoko)

KOMENTAR SEDULUR ISK :