Sapa Pagi ISK – “Ngucap Syukur “

by
Sedulur ISK isknews
Kerja keras (Yuliadi Mohammad)

Sedulur ISK, saiba-becike semangsa wong kang lagi kasinungahan iku yo kudu tansah eling.

Eling marang sing pinaringan urip yo kui gusti allah swt gusti ingkang moho welas asih.

Gedhe sing ngucap syukur lan eling sewayah wayah bab cokro manggilingan,urip kui ora selawase neng duwur terus yo ora neng ngisor terus.

TRENDING :  ​Karang Taruna Kabupaten Kudus bagikan 2000 bibit Cabe

Mulo kui ucapke syukur kanti iklas. Mugio gusti allah swt pinaringan karahoyan selawase.

Monggo kita sesarengan njunjungake puja lan puji syukur marang  Gusti Allah SWT amargi sampun maringi berkah lan karunia.

TRENDING :  Sapa Pagi ISK - "Tetaplah Saling Terhubung"

Saengga kita sedaya saged makempal sesarengan kanti sehat wal afiat.

Monggo sedulur isk ranggeh cito cito kanti tumindak iklas lan syukur. (Sarjoko)

KOMENTAR SEDULUR ISK :