Sapa Pagi ISK – “Ngucap Syukur “

oleh
Sedulur ISK
Kerja keras (Yuliadi Mohammad)

Sedulur ISK, saiba-becike semangsa wong kang lagi kasinungahan iku yo kudu tansah eling.

Eling marang sing pinaringan urip yo kui gusti allah swt gusti ingkang moho welas asih.

TRENDING :  Sapa Pagi ISK - "Komunikasi Adalah Budaya"

Gedhe sing ngucap syukur lan eling sewayah wayah bab cokro manggilingan,urip kui ora selawase neng duwur terus yo ora neng ngisor terus.

Mulo kui ucapke syukur kanti iklas. Mugio gusti allah swt pinaringan karahoyan selawase.

TRENDING :  " Komunitas Saudara New Palapa Kudus " Peduli

Monggo kita sesarengan njunjungake puja lan puji syukur marang  Gusti Allah SWT amargi sampun maringi berkah lan karunia.

TRENDING :  Bank Sampah SMA 2 Kudus Ciptakan Kesadaran Kelola Limbah

Saengga kita sedaya saged makempal sesarengan kanti sehat wal afiat.

Monggo sedulur isk ranggeh cito cito kanti tumindak iklas lan syukur. (Sarjoko)

KOMENTAR SEDULUR ISK :