Sapa Pagi ISK – “Ikhtiyar”

oleh

Sedulur ISK, Manungso kuwi yo kudu ikhtiyar lan papestene mung gusti pangeran sing moho agung ingkang duweni.

Sanadyan kowe wis ngerti ojo gampang di blak blake marang liyan,  lan senadyan menungso wes duwe yo kudu tetep ikhtiyar ben supoyo tambah duweni maneh.

Ikhtiyar lan donga kuwi kudu di lakoni ojo gur nadah sarasan.

TRENDING :  Sapa Pagi ISK – “Kartini Day”
TRENDING :  Sapa Pagi  ISK – “Hidup Bertetangga”

Donyane wes panas lan angel di jak rembugan mulo kuwi manungso kudu cedhak marang Gusti lan tetep donga kanti jalaran ikhtiyar.

TRENDING :  Kerja bakti membersihkan sampah di sungai.

Dulur-dulur ISK, pandonga mugio ikhtiyare panjenengan saget kawujud kasile. (Jenar Sarjoko)

KOMENTAR SEDULUR ISK :